etusiulle artikkeli

JAA

Arvot pitävät  laivan kurssissa

AURINGON ALLA

Arvot pitävät laivan kurssissa

SOL määritteli omat arvonsa jo lähtösatamassa yrityksen alkutaipaleella. 

Untitled-2

Peppi Kaira on SOLin palveluyritysten emoyhtiö SOLEMO Oy:n ja SOL Pesulapalvelut Oy:n toimitusjohtaja.

Olemme luottaneet samoihin arvoihin kaikki nämä vuodet ja ne palvelevat edelleen hyvin. Ajoittain nostamme ne pöydälle ja pohdimme niiden ajankohtaisuutta.

SOLin arvot – aurinkoisen tyytyväinen asiakas, iloinen työn tekeminen, luotettavuus, arkiluovuus ja yrittäjyys – ovat taanneet asiakkaillemme parhaan palvelun ja yrityksemme menestyksen läpi koko matkamme.

Arvot ovat kuin merimerkkejä, jotka pitävät laivan kurssissa. Ne auttavat välttämään karikkoja ja pitämään asiakkaat sekä meidät tyytyväisinä kyydissä.

Aurinkoisen tyytyväinen asiakas on arvoistamme ykkönen, jolle kaikki muu perustuu. Asiakas on kaiken keskiössä. Hyvällä asiakaspalveluasenteella luodaan huippuluokan palvelukokemus. Siihen ei riitä pelkkä tekninen ammattitaito.

Ihmisenä ihmiselle oleminen ja hyvän mielen tuottaminen ovat meille sydämen asioita.

Aurinkoisen tyytyväiseen asiakkaaseen liittyvät tunnusvärimme, iloisen positiivinen keltainen, logomme aurinko ja tunnuksemme hymy. Jokaisessa asiakaskohtaamisessa hymy on tärkeä – meillä se on ollut sitä jo kauan.

Iloisen työntekemisen henki, ihmisenä ihmiselle oleminen ja hyvän mielen tuottaminen ovat meille sydämen asioita jokainen työpäivä. Hymyilevät työntekijämme ovat suurin voimavaramme, ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille erityisen tärkeää.

Jokainen meistä ansaitsee kiitoksen talven puurtamisen jälkeen. Nyt on koittanut odotettu kesä. Annetaan auringon helliä meitä ja kerätään aurinkovoimia talven varalle.

Peppi Kaira

LUE LISÄÄ AIHEESTA

1 2 3

half-moon
Me teemme brändin

Me teemme brändin

Kun Liisa Joronen lunasti suvultaan Lindström Siivouspalvelut, ryhdyttiin uudelle yritykselle heti miettimään nimeä. Samaan aikaan aloitettiin laajat asiakaspalvelun ja positiivisen ajattelun koulutukset. Yrityksen nimen haluttiin tukevan yrityksen uutta identiteettiä ja uudenlaista tapaa tehdä töitä.

half-moon
Ilahduttaminen antaa paljon

Ilahduttaminen antaa paljon

”Ihminen tarvitsee ihmistä ollakseen ihminen”, runoili Tommy Tabermann paljon siteeratussa tekstissään. ”Toisen ilo on parasta ruokaa”, jatkuu runo. Ilahduttaminen ravitsee siis niin ilahduttajaa kuin ilahtujaa.

half-moon
Ympäristöohjelmamme on tuonut tuloksia

Ympäristöohjelmamme on tuonut tuloksia

Pariisin viime vuoden ilmastokonferenssissa kuultiin niin valtiopäämiesten kuin tutkijoiden olevan vakavasti huolestuneita ilmaston lämpenemisen aiheuttamista tuhoista nyt ja tulevaisuudessa. Pariisissa solmittiin uusi maailmanlaajuinen ilmastosopimus, joka antaa toivoa konkreettisista toimenpiteistä.

half-moon
Pidämme huolta

Pidämme huolta

Ystäviä ja kavereita on syytä aina silloin tällöin muistaa puhelinsoitolla. Kaikesta kiireestä huolimatta heitä on kiva myös tavatakin, käydä kahvilla tai kävelylenkillä, vaikka ei mitään erityistä asiaa aina olisikaan. Myös parisuhteesta on pidettävä huolta.

half-moon
VAU! nostaa arjen yläpuolelle

VAU! nostaa arjen yläpuolelle

Asiakaskohtaamisissa on oltava asiakasta varten läsnä ilolla, intohimolla ja suurella sydämellä. Positiivinen asenne ja iloinen mieli takaavat onnistuneen asiakaskokemuksen.