etusiulle artikkeli

JAA

Juhlahumua Tuurissa

Kyläkaupalla tavataan. Kuvassa oikealta vasemmalle: Tuurin henkilöstöpäällikkö Arja Jauhiainen, SOLin hallituksen puheenjohtaja Anu Eronen, Tuurin kiinteistö-ja turvallisuuspäällikkö Mika Hannonen ja palveluvastaava Tuula Hautala.

KIINTEISTÖPALVELUT, HENKILÖSTÖPALVELUT, PALVELURATKAISUT

Juhlahumua Tuurissa

SOL 25 – Vesa Keskinen 50. Kesäistä, rentoa yhdessäoloa Kyläkaupalla, jonne Keskinen kerää nyt maailman suurinta sarjakuvakokoelmaa – miljoonaa Aku Ankkaa.

Liki 800 SOLilaisen joukko vauvasta vaariin juhli SOLin jo neljännesvuosisadan mittaista toimintaa Tuurin Kyläkaupalla elokuun alkajaisiksi. Tuuri valittiin juhlapaikaksi sekä monipuolisten mahdollisuuksien että perheyrityksien pitkän yhteisen historian vuoksi. Veljekset Keskinen Oy ja SOL allekirjoittivat ensimmäisen kiinteistöpalvelusopimuksen jo 21 vuotta sitten. Sopimus kattoi tuolloin noin 3 500m2, kun nykyisin neliöitä on jo yli 90 000 ja lisää on koko ajan tulossa. Tehtävät ovat myös vuosien saatossa monipuolistuneet ja nykyään Tuurissa hoidetaan muun muassa tarjoilua ravintoloissa SOL Henkilöstöpalveluiden kautta.

SOL ja Tuuri ovat olleet kumppaneita jo yli kaksikymmentä vuotta.

SOLin hallituksen puheenjohtaja Anu Erosen kiitteli juhlivaa henkilökuntaa siitä, miten yhdessä tekemällä SOL on kasvanut. Eronen muisteli myös Tuurin alkuaikoja, kun hän yhdessä Vesa Keskisen kanssa kiersi aluetta ja Keskinen kertoi huimista tulevaisuuden visioistaan.

– On hienoa nähdä, miten Vesa on nyt toteuttanut sen, mitä hän silloin suunnitteli, Eronen totesi.

Kyläkaupan kiinteistöpäällikkö Mika Hannonen kertoi onnittelupuheessa arvostavansa SOLilaisia heidän panoksestaan Tuurissa.

SOL_Tuuri003

Juhlateltta on palvellut kesän ajan monenlaisia tapahtumia, joista 800 vieraan SOL Päivät on ollut suurin.

Tuurilla on myös meneillään juhlavuosi kyläkauppias Vesa Keskisen täytettyä 50 vuotta. Juhlimisen teemana on tietenkin tv:stäkin tutuksi tullut miljoona. Yksi parantumattomaksi Aku Ankka faniksi tunnustautuvan Vesa Keskisen uusimmista hankkeista onkin maailman suurimman sarjakuvakokoelman, miljoonan Aku Ankka – lehden kerääminen. Miljoona teemalla onnistutaan varmaan jälleen, onhan Tuurissa esillä jo nyt muun muassa maailman suurin kolikkokokoelma, jonka Keskinen keräsi yli kymmenen vuotta sitten. Kyläkaupassa on asiakkaiden nähtävillä myös maan kattavin julkinen kokoelma Suomen markoista.

SOL_Tuuri002

Sanna Peltola ja Onni koira sekä Snellmanin koko perhe testasivat Miljoona Tivolin laitteita.

Tällä kertaa koko kesän suomalaisia jännityksessä pitänyt sään haltiatar oli suopealla päällä ja aurinko helotti siniseltä taivaalta koko päivän. Niinpä ahkerimmat juhlijat jaksoivat kieppua Tivoli Sariolan kesän ajaksi paikalle taikomassa Miljoona Tivolissa aina sulkemisaikaan asti. Välillä nautittiin yhdessä juhla-ateria ja vierailtiin Kyläkaupan puolella tekemässä edullisia löytöjä.

Osallistu miljoonan Aku Ankan keräämiseen

Kyläkaupan Tavarapuodin Neuvonta ottaa vastaan Aku Ankkoja ja antaa jokaisesta hyväkuntoisesta Aku Ankka -lehdestä 0,10 €,  Aku Ankka -taskukirjasta 0,50 € ja Roope-Setä -taskulehdestä 0,25 €. Lue lisää Miljoonan Aku Ankan kampanjasta.

Tuurin Kyläkauppa

SOL Kiinteistöpalvelut

SOL Henkilöstöpalvelut

Teksti: Vaula Aunola, kuvat: Taija Paavola

LUE LISÄÄ AIHEESTA

1 2 3 4 5 6 7

half-moon
hartikainen ja lammasniemi sol

Taitajat Tampereella

Kiinteistöhuollon ammattilaiset kartuttivat osaamistaan. – Moni suoritti jo toisen ammattitutkinnon ja meillä on nyt putki- ja sähkömiehiä omasta takaa. Systeemi on sujuva ja kustannustehokas sekä asiakkaalle että meille, SOLilainen Petri Hartikainen hymyilee.

half-moon
Lauri Leppä SOL

Kiinteistöpalvelut kirii kolmen suurimman joukkoon

 – Meillä on siihen täydet edellytykset. Palveluverkostomme on jo valmiiksi koko maan kattava, kehitämme teknologiaa ja koulutamme kuin suuri oppilaitos, SOLin asiakkuus- ja kehitysjohtaja Lauri Leppä toteaa, ja lisää hymy huulillaan, ettei aurinkoisesta palveluasenteestakaan ole teknisellä alalla haittaa.

half-moon
Aina tarvitaan se viimeinen silaus

Aina tarvitaan se viimeinen silaus

Palvelupäällikkö Anne Määttä on pyörittänyt Rukakeskuksen siivoustoimintaa sopimuksen alusta alkaen. Määttä on kuusamolainen, ja niin ovat monet muutkin SOLin palkkalistoilla Rukalla ja Kuusamossa olevat.

half-moon
Apua saa vaikka takan sytyttämiseen

Apua saa vaikka takan sytyttämiseen

SOL on huolehtinut Rukakeskuksen kohteiden siivouksesta niiden avaamisesta alkaen. Syksyllä sopimus laajeni kattamaan myös kiinteistöpalvelut. Sopimus kattaa 24/7 päivystyksen ja kaikki muut kiinteistöpalvelun työt paitsi konelumityöt.

half-moon
Tunnelissa on aina kamera kaverina

Tunnelissa on aina kamera kaverina

Helsingin keskustan alla mutkittelee kolmen kilometrin mittainen huoltotunneli, jonka kiinteistönhuollon ja turvallisuuden perustana on kattava kameravalvonta. – Tunnelissa kukaan ei ole koskaan yksin, SOLin Aurinkovoimalan palveluesimies Pasi Perkiömäki sanoo.