etusiulle artikkeli

JAA

Kylpylähotelli Peurunka otti käyttöön uuden palveluratkaisun

Helmikuun alusta SOL hoitaa Peurungan kylpylähotellissa myös kiinteistönhoidon.

PALVELURATKAISUT, KIINTEISTÖPALVELUT, SIIVOUSPALVELUT

Kylpylähotelli Peurunka otti käyttöön uuden palveluratkaisun

SOL huolehtii Peurungalla nyt sekä siivouksesta että kiinteistönhoidosta. -Pyrimme integroituun monipalvelumalliin, jossa tehokkuus ja palvelut paranevat sekä syntyy kustannussäästöjä, Peurungan palvelujohtaja Jukka Ruuska sanoo.

Laukaassa sijaitsevan Peurunka-konsernin kiinteistönhoitopalvelut siirtyvät SOLille helmikuun alusta. Kylpylähotelli Peurunka on yksi Suomen suurimpia yksityisiä hotelleja ja Kuntoutus Peurunka on ollut jo vuosikymmeniä merkittävä kuntoutuspalvelujen tuottaja.

Palveluratkaisuun sisällytetään kaikki asiakkaan tarvitsemat toiminnot

SOL on hoitanut Peurungan puhtaanapitopalvelut jo useiden vuosien ajan. Uuden sopimuksen myötä seitsemän kiinteistönhoidon ammattilaista siirtyy Peurungalta SOLin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Sopimus kattaa kaikki Peurungan kiinteistöt, kylpylätilat, keilahallin ja alueella olevan jäähallin, jossa Peurunka-konserni on osakkaana. Niillä on pinta-alaa yhteensä yli 30 000 neliömetriä.

peurunka_kylpyla_Solisti

- Ratkaisulla pyritään vaikuttamaan kiinteistönhoidon kokonaiskustannuksiin, Peurungan palvelujohtaja Jukka Ruuska sanoo.

- Sähkön, veden, lämmön ja muiden käyttö- ja ylläpitokustannusten osuus liikevaihdosta on noussut koko 2000-luvun meillä niin kuin varmasti muillakin. Siksi halusimme kilpailuttaa aiempaa laajemman kokonaisuuden. Pyrimme integroituun monipalvelumalliin, jossa tehokkuus ja palvelut paranevat sekä syntyy kustannussäästöjä.

Uusi sopimus on kolmivuotinen.

- Lyhyempiä sopimuksia ei yleensä kannata tehdä. Meillä on paljon allastekniikkaa, keilahalli, jäähalli ja muita erityistiloja, joissa tarvitaan erityisosaamista. Haluamme kehittää toimintoja pitkäjänteisesti strategisen yhteistyökumppanin kanssa, palvelujohtaja Ruuska sanoo.

SOL tarjoaa asiakkailleen erilaisista toiminnoista räätälöityjä yksilöllisiä palveluratkaisuja.
- Palveluratkaisuun voidaan sisällyttää kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi siivousta, kiinteistönhoitoa, toimitilapalvelua ja vartiointia, SOLin myyntipäällikkö Päivi Rautanen sanoo.
- Näin saavutetaan kustannussäästöjä ja asiakas hyötyy myös siitä, että tarvitaan vain yksi sopimus ja yhteyshenkilö on aina sama, Rautanen jatkaa.

Peurunka-konsernin liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. Kylpylähotellissa on yli 700 vuodepaikkaa ja Peurunka-konsernissa noin 140 työntekijää.

Kylpylähotelli Peurunka

SOL Palveluratkaisut

LUE LISÄÄ AIHEESTA

1 2 3 4 5 6 7 ... 8 »

half-moon
Yhdistäminen tuo laatua

Yhdistäminen tuo laatua

Gigantti testaa ratkaisua Suomen myymälöissä. – Tavoitteena on kustannustehokkuus ja vaivattomuus, Gigantin turvallisuuspäällikkö Pasi Malin sanoo.

half-moon
Hartwall Arenalla kuhisee tapahtumapäivinä

Hartwall Arenalla kuhisee tapahtumapäivinä

Valvomokopin luukulla on meneillään tapahtumaa edeltävä normaali kuhina. Info palvelee oman talon väkeä ja asiakkaita, ja kun Hartwall Arenalle soittaa tai lähettää sähköpostia niin asiaan tarttuu SOLilainen. 14 000 katsojan täyttäessä talon tarvitaan niin joustoa kuin reagointinopeuttakin.

half-moon
Perheyrittämisessä on voimaa

Perheyrittämisessä on voimaa

Rukakeskus on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja Suomessa lähes 20 prosentin osuudella hissilippujen myynnistä.

half-moon
Aina tarvitaan se viimeinen silaus

Aina tarvitaan se viimeinen silaus

Palvelupäällikkö Anne Määttä on pyörittänyt Rukakeskuksen siivoustoimintaa sopimuksen alusta alkaen. Määttä on kuusamolainen, ja niin ovat monet muutkin SOLin palkkalistoilla Rukalla ja Kuusamossa olevat.

half-moon
Apua saa vaikka takan sytyttämiseen

Apua saa vaikka takan sytyttämiseen

SOL on huolehtinut Rukakeskuksen kohteiden siivouksesta niiden avaamisesta alkaen. Syksyllä sopimus laajeni kattamaan myös kiinteistöpalvelut. Sopimus kattaa 24/7 päivystyksen ja kaikki muut kiinteistöpalvelun työt paitsi konelumityöt.

half-moon
Aurinkovoimala palvelee 24/7

Aurinkovoimala palvelee 24/7

Hämeenlinnassa sijaitsevaan 24/7 palvelevaan Aurinkovoimalaan voivat ottaa yhteyttä kaikki SOLin asiakkaat oli kysymys sitten henkilöstö-, siivous-, kiinteistö-, toimitila-, pesula- tai vartiointipalveluista.