etusiulle artikkeli

JAA

Apua saa vaikka takan sytyttämiseen

– Monelle eksoottisemmalle vieraalle on esimerkiksi takan sytyttäminen täysin outoa puuhaa.

SOL25, KIINTEISTÖPALVELUT, PALVELURATKAISUT

Apua saa vaikka takan sytyttämiseen

SOL on huolehtinut Rukakeskuksen kohteiden siivouksesta niiden avaamisesta alkaen. Syksyllä sopimus laajeni kattamaan myös kiinteistöpalvelut. Sopimus kattaa 24/7 päivystyksen ja kaikki muut kiinteistöpalvelun työt paitsi konelumityöt.

Palveluesimies Harri Kihlman kertoo, että kiinteistöpalveluiden startti Rukalla sujui hyvin. – Siirtymistä helpotti se, että saimme omille palkkalistoillemme Rukakeskukselta kokeneen työntekijän ja muutkin ammattilaiset löytyivät paikkakunnalta.

– Paikallistuntemustahan tässä tarvitaan. Kun puhelin soi, huoltomiehen pitää heti tietää, missä kohde sijaitsee ja minkälainen se on.

– Teemme tiivistä yhteistyötä Tuotto-omistuksen isännöitsijän Mikko Hännisen kanssa ja huolehdimme kaikkien sähkö-, lvi- ja kylmälaitteiden ylläpidosta ja korjauksista.

Kiinteistöpalvelun työntekijöiden tehtävät eivät suinkaan rajoitu normaaleihin ylläpito- ja korjaustehtäviin vaan he palvelevat sen ohella suoraan Rukan asiakkaita.

– Rukalla päivystetään vuorokauden ympäri ja huoltomiehemme voivat opastaa muun muassa lomahuoneistojen kodinkoneiden käytössä. Nämä asiat hoituvat yleensä puhelimitse, mutta apua saa tarvittaessa myös paikan päälle ja sitä voi tilata jo ennakkoon sovittuna aikana.

– Monelle eksoottisemmalle vieraalle on esimerkiksi takan sytyttäminen täysin outoa puuhaa.

SOL Kiinteistöpalvelut

Lue myös: Palvelupäällikkö Anne Määttä - Aina tarvitaan se viimeinen silaus

Ruka_KaisaSirnio

Perheyrittämisessä on voimaa

Rukakeskus on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja Suomessa lähes 20 prosentin osuudella hissilippujen myynnistä.

Lue artikkeli

LUE LISÄÄ AIHEESTA

1 2 3 4

half-moon
Liisa Jorosen johtamisopit loivat SOLin menestyksen

Liisa Jorosen johtamisopit loivat SOLin menestyksen

Ihminen haluaa tehdä työnsä mahdollisimman hyvin, ja hänelle on annettava siihen mahdollisuus ilman turhaa byrokratiaa ja kahlitsevia sääntöjä. Liisa Jorosen johdolla 25 vuotta sitten käyttöön otetut johtamisen opit toimivat edelleen SOLin menestyksen peruspilareina.

half-moon
Oikeat kysymykset

Oikeat kysymykset

Toimitusjohtaja Juhapekka Joronen toteaa pääkirjoituksessaan, että SOL oli jo alkuaikoinaan erittäin poikkeava yritys ja edelläkävijä monissa asioissa. 

half-moon
Anu Eronen Sol

Solisevaa kovuutta

Jos et tee hyvää laatua, niin ei sitä pelkällä hymyllä pärjää. – Meidän piti kehittää mittareita niin laatua kuin asiakastyytyväisyyttä varten, jotta voitiin tehdä tulosta, Anu Eronen toteaa.

half-moon
Monimuotoisuus rikastuttaa

Monimuotoisuus rikastuttaa

– Maahanmuuttajat ovat meille voimavara. He tuovat iloa ja rikkautta työyhteisöön, SOLEMOn toimitusjohtaja Peppi Kaira sanoo.

half-moon
SOLin oppivuodet maailmalla

SOLin oppivuodet maailmalla

– Paljon se on ottanut, mutta paljon antanutkin, toteaa Juhapekka Joronen hymyillen ja lisää, että suunta otetaan sinne, missä perheyrityksen arvot toimivat.

half-moon
Aurinkoisuus valloitti meidät

Aurinkoisuus valloitti meidät

– Meillä oli punaiset kassit, joissa säilyttää tavaroitaan ja istumapaikan sai valita vapaasti. Sihteerejä ei palkattu ja taloushallinto vastasi suoraan toimitusjohtajalle. Täällä laukkasi vieraita tätä menoa ihmettelemässä, Anu Eronen kertoo.