etusiulle artikkeli

JAA

Asuntomessuilla työskentelee SOLin iloinen messuryhmä

Mikkelin Asuntomessujen tiimi vasemmalta oikealle; palveluvastaavat Marjut Jalonen, Kati Lipsanen, Sini Hynönen ja palveluesimies Katja Seppäläinen sekä palveluvastaavat Ronja Taskinen, Ilona Nurminen ja Roosa Kaipainen.

SIIVOUSPALVELUT, PALVELURATKAISUT

Asuntomessuilla työskentelee SOLin iloinen messuryhmä

Mikkelissä vietetään tänään vuoden 2017 Asuntomessujen avajaisia. Viime vuonna Seinäjoella järjestetyt Asuntomessut houkuttelivat kaikkiaan 130 000 kävijää ihastelemaan uusia kauniita koteja ja Mikkeliin odotetaan saman verran vieraita.

Asuntomessutoimiston aluevalvoja Pekka Kammonen on ollut rakentamassa hienoa tapahtumaa jo kahden vuoden ajan.

– Kun näin pitkään on tehty työtä Asuntomessujen hyväksi, niin en halunnut jäädä pois itse tapahtumastakaan, Kammonen naurahtaa.

SOL huolehtii sekä Asuntomessualueen että WC-tilojen puhtaudesta.

Asuntomessujen väki aikookin nauttia kesästä yhdessä Asuntomessujen asiakkaiden kanssa.

– Tämä on ainutlaatuinen tapahtuma, ensimmäinen Asuntomessut Etelä-Savossa. Täällä on järjestetty aikaisemmin vain Loma-asuntomessut.

 

05_Wave-Kuva-Antero-Tenhunen

Wave on Suomessa ennennäkemättömän kunnianhimoista puuarkkitehtuuria esittelevä uniikkikohde. Arkkitehti Seppo Mäntylä on saanut innoituksensa autojen ja veneiden vauhdikkaasta muotoilusta. Wave on toteutettu massiivisesta kuusen lamellihirrestä ja vaativuudessaan koettelee puurakentamisen rajoja.

Kun Mikkelin Asuntomessujen puhtaanpito kilpailutettiin, mallia otettiin edellisistä Asuntomessuista. Apuna olivat tiedot viime vuoden kilpailutuksista Seinäjoen Asuntomessuilta sekä Suomen Asuntomessuilta.

– Mikkelissä SOL huolehtii sekä Asuntomessualueen että WC-tilojen puhtaudesta. Jätehuollon hoitaa oma yhtiömme, Kammonen sanoo.

– Tavoitteena on, että alue pysyy siistinä koko ajan, eikä muistuta festivaalikenttää. WC:t tulivatkin ajallaan alueelle ja viemäröinnit ovat onnistuneet mainiosti.

– Tähän mennessä vain kokoustilat ovat olleet käytössämme ja niiden osalta puhtaanapito on hoidettu todella hyvin. Samoin yhteydenpito SOLin ja meidän välillämme on toiminut hyvin.

 

06_Kannustalon_Harmaja_Saimaa_b-Kuva-Antero-Tenhunen

Kannustalon lofthenkinen Harmaja Saimaa on suunniteltu nelihenkiselle perheelle, ympäröivää maisemaa kunnioittaen. Saimaa-näkymien hyödyntäminen on ollut suunnittelun kantava voima. Isot maisemaikkunat yhdistävät sisätilat ympäröivään luontoon ja tuovat huikeat järvinäköalat osaksi sisustusta. Saimaasta voi nauttia myös järvenpuoleisilla oleskeluterasseilla. Illalla ikkunoista näkyy kirkkaalla ilmalla tähdet ja niiden lennot, kuu ja sen silta Saimaan pintaa vasten.

Asuntomessualueen puhtaanapidon asiantuntemusta saatiin Mikkeliin Seinäjoelta, kun SOLin palveluesimies Anne-Mari Antila tuli antamaan neuvoja Mikkelin SOLin väelle.

– Hän tuntui todella innostuneelta ja SOL on ottanut homman hyvin haltuunsa. Työntekijöiden pitääkin olla iloisella mielellä ja tehdä työtään näkyvästi messualueella, Kammonen tarkentaa.

– SOLin asuntomessuryhmän pitää pystyä oman työnsä ohella myös neuvomaan asiakkaita, vaikka toki alueella liikkuu meidän omia oppaitamme. Asiakkaat saattavat kysellä yksittäisistäkin kohteista, joten järjestimme myös heille alueperehdytyksen ennen messuja.

Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

SOL Siivouspalvelut

Teksti ja kuva: Kari Martiala

Kohdekuvat: Antero Tenhunen

LUE LISÄÄ AIHEESTA

1 2 3 4 5 6 7 ... 11 »

half-moon
Sairaalan kumppanina

Sairaalan kumppanina

SOL huolehtii Tampereen yliopistollisen sairaalan ei-hoidollisten tilojen puhtaudesta. – Hyvään kumppanuuteen kuuluu mielestäni aktiivinen vuoropuhelu, Taysin vastuualuejohtaja Hannele Heino toteaa.

half-moon
Joutsenmerkin arvoista hotellisiivousta

Joutsenmerkin arvoista hotellisiivousta

SOL sai Joutsenmerkin hotellisiivouksen toimialalle ensimmäisenä Suomessa. Arvostetun Pohjoismaisen ympäristömerkinnän hakeminen oli yksi Sitoumus 2050 -ympäristöohjelman lupauksista.

half-moon
Pesula potenssiin kymmenen

Pesula potenssiin kymmenen

Valtakunnallisesti palvelevan SOL Yrityspesulan käytävillä kiiltää pitkä rivi erilaisia pesukoneita ja jälkikäsittelyhallin täyttävät monenlaiset laitteet. Tuhannet tekstiilit puhdistuvat päivittäin ammattilaisten huomassa.

half-moon
Evirassa osataan varautua kaikkeen

Evirassa osataan varautua kaikkeen

– Laboratoriotiloissa vaaditaan erityisosaamista myös SOLilaisilta ja vaikka he ovat toisen yrityksen palkkalistoilla, ovat he olennainen osa meidän tiimiämme, Eviran turvallisuuspäällikkö Kari Paunonen toteaa.

half-moon
Johtajat vaihtoivat duunia

Johtajat vaihtoivat duunia

Original Sokos Hotel Pasilan ja Helsingin Vaakunan johtaja Mika Mustasilta tempaisi syksyllä International Housekeeping viikolla ja tarttui kerroshoitajan hommiin yhdessä Pasilan hotellipäällikkö Jani Hintikan kanssa. – Kerroshoitajat ovat arjen sankareita, joiden työpanos on hotellin menestyksen kannalta aivan ehdoton juttu.

half-moon
Klaidis Ahvenainen opiskeli esimieheksi

Klaidis Ahvenainen opiskeli esimieheksi

Palveluesimies Klaidis Ahvenaisen toi Suomeen rakkaus ja samalla ravintola-ala vaihtui siivoukseen. Nykyään hän toimii Silja Linen tiimin esimiehenä.