etusiulle artikkeli

JAA

Asuntomessuilla työskentelee SOLin iloinen messuryhmä

Mikkelin Asuntomessujen tiimi vasemmalta oikealle; palveluvastaavat Marjut Jalonen, Kati Lipsanen, Sini Hynönen ja palveluesimies Katja Seppäläinen sekä palveluvastaavat Ronja Taskinen, Ilona Nurminen ja Roosa Kaipainen.

SIIVOUSPALVELUT, PALVELURATKAISUT

Asuntomessuilla työskentelee SOLin iloinen messuryhmä

Mikkelissä vietetään tänään vuoden 2017 Asuntomessujen avajaisia. Viime vuonna Seinäjoella järjestetyt Asuntomessut houkuttelivat kaikkiaan 130 000 kävijää ihastelemaan uusia kauniita koteja ja Mikkeliin odotetaan saman verran vieraita.

Asuntomessutoimiston aluevalvoja Pekka Kammonen on ollut rakentamassa hienoa tapahtumaa jo kahden vuoden ajan.

– Kun näin pitkään on tehty työtä Asuntomessujen hyväksi, niin en halunnut jäädä pois itse tapahtumastakaan, Kammonen naurahtaa.

SOL huolehtii sekä Asuntomessualueen että WC-tilojen puhtaudesta.

Asuntomessujen väki aikookin nauttia kesästä yhdessä Asuntomessujen asiakkaiden kanssa.

– Tämä on ainutlaatuinen tapahtuma, ensimmäinen Asuntomessut Etelä-Savossa. Täällä on järjestetty aikaisemmin vain Loma-asuntomessut.

 

05_Wave-Kuva-Antero-Tenhunen

Wave on Suomessa ennennäkemättömän kunnianhimoista puuarkkitehtuuria esittelevä uniikkikohde. Arkkitehti Seppo Mäntylä on saanut innoituksensa autojen ja veneiden vauhdikkaasta muotoilusta. Wave on toteutettu massiivisesta kuusen lamellihirrestä ja vaativuudessaan koettelee puurakentamisen rajoja.

Kun Mikkelin Asuntomessujen puhtaanpito kilpailutettiin, mallia otettiin edellisistä Asuntomessuista. Apuna olivat tiedot viime vuoden kilpailutuksista Seinäjoen Asuntomessuilta sekä Suomen Asuntomessuilta.

– Mikkelissä SOL huolehtii sekä Asuntomessualueen että WC-tilojen puhtaudesta. Jätehuollon hoitaa oma yhtiömme, Kammonen sanoo.

– Tavoitteena on, että alue pysyy siistinä koko ajan, eikä muistuta festivaalikenttää. WC:t tulivatkin ajallaan alueelle ja viemäröinnit ovat onnistuneet mainiosti.

– Tähän mennessä vain kokoustilat ovat olleet käytössämme ja niiden osalta puhtaanapito on hoidettu todella hyvin. Samoin yhteydenpito SOLin ja meidän välillämme on toiminut hyvin.

 

06_Kannustalon_Harmaja_Saimaa_b-Kuva-Antero-Tenhunen

Kannustalon lofthenkinen Harmaja Saimaa on suunniteltu nelihenkiselle perheelle, ympäröivää maisemaa kunnioittaen. Saimaa-näkymien hyödyntäminen on ollut suunnittelun kantava voima. Isot maisemaikkunat yhdistävät sisätilat ympäröivään luontoon ja tuovat huikeat järvinäköalat osaksi sisustusta. Saimaasta voi nauttia myös järvenpuoleisilla oleskeluterasseilla. Illalla ikkunoista näkyy kirkkaalla ilmalla tähdet ja niiden lennot, kuu ja sen silta Saimaan pintaa vasten.

Asuntomessualueen puhtaanapidon asiantuntemusta saatiin Mikkeliin Seinäjoelta, kun SOLin palveluesimies Anne-Mari Antila tuli antamaan neuvoja Mikkelin SOLin väelle.

– Hän tuntui todella innostuneelta ja SOL on ottanut homman hyvin haltuunsa. Työntekijöiden pitääkin olla iloisella mielellä ja tehdä työtään näkyvästi messualueella, Kammonen tarkentaa.

– SOLin asuntomessuryhmän pitää pystyä oman työnsä ohella myös neuvomaan asiakkaita, vaikka toki alueella liikkuu meidän omia oppaitamme. Asiakkaat saattavat kysellä yksittäisistäkin kohteista, joten järjestimme myös heille alueperehdytyksen ennen messuja.

Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

SOL Siivouspalvelut

Teksti ja kuva: Kari Martiala

Kohdekuvat: Antero Tenhunen

LUE LISÄÄ AIHEESTA

1 2 3 4 5 6 7 ... 9 »

half-moon
Hartwall Arenalle kelpaa vain paras

Hartwall Arenalle kelpaa vain paras

– Asiakkaamme nauttivat meillä viihteen ensiluokkaisia elämyksiä ja lähtökohdan pitää siis kaikessa muussakin olla huippulaatu, 20-vuotisjuhlia viettävän Hartwall Arenan toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta toteaa.

half-moon
Siisti kesäduuni laivalla

Siisti kesäduuni laivalla

Taru Kortelainen on jo kolmatta kesää SOLin laivatiimissä. Hän pelaa jääpalloa ja on jo edustanutkin Suomea MM-kisajoukkueessa. – Joukkuepeleissä pelataan joukkueelle, ei itselle. Olen huomannut, että tämä toimii myös töissä.

half-moon
Minuuttipeliä Seutulassa

Minuuttipeliä Seutulassa

Samaan aikaan, kun lomalaiset kiinnittävät turvavyönsä, SOL lentokenttätiimi valmistautuu ja on yleensä jo portilla vastassa. Tarkkaa aikataulutusta vaativaa lentokoneiden siivousta ohjataan palkitulla mobiilijärjestelmällä.

half-moon
Siisteys hellii hotellivieraita

Siisteys hellii hotellivieraita

– Jos hotellissa ei ole siistiä, ei auta vaikka seinät olisivat kullatut. SOL on hoitanut Scandic-hotelliemme siivousta toimintansa alusta alkaen 1990-luvulta ja sopeutuu ketterästi tarpeiden vaihteluihin, varatoimitus- ja talousjohtaja Jouko Liimatainen sanoo.

half-moon
Hyvärilä ostaa osaamista

Hyvärilä ostaa osaamista

Hyvärilän Nuoriso- ja matkailukeskus valitsi kumppanikseen SOLin. Aiemmin siivouspalvelut hoidettiin omin voimin. – Heiltä löytyy vahvempaa alan osaamista, kuin meiltä itseltämme, toimitusjohtaja Jason Koukku sanoo tyytyväisenä.