etusiulle artikkeli

JAA

Jukka-Pekka Lukkarila

Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Jukka-Pekka Lukkarila tekee töitä pohjoisen alueella. -Hyvä kunto auttaa jaksamaan paremmin töissä ja on hyvää vastapainoa autossa istumiseen, mitä täällä pohjoisessa riittää.

TYÖHYVINVOINTI

SOL SPONSSI: Vääntäen voittoon

Kädenväännössä EM- ja MM-tason mitaleja pokannut Lumijoella asuva, Oulunsalon Taistoa edustava Jukka-Pekka Lukkarila nappasi tällä kertaa SOLin SPONSSI-apurahan.

Myyntipäällikkö Jukka-Pekka Lukkarilalla on syy leveään hymyyn. Mies on juuri palannut kädenväännön EM-kisoista Bulgariasta ja toi sieltä tuliaisina oikealla kädellä hopeaa ja vasemmalla kultaa.

– Ainahan sellaiset on mukavia tuliaisia, hän myhäilee.

Lihakset ovat edelleen kipeänä kisaponnisteluiden jäljiltä.

– Suoritus ei ole siis ainoastaan fyysinen vaan myös psyykkinen. Keskittyminen on pystyttävä säilyttämään koko kisan ajan. 

Kädenväännössä töitä tekee koko kroppa. Lajiin kuuluu räjähtävä lähtö, jonka jälkeen vääntö pyritään viemään pöytään alle sekunnissa.

– Tavoitteena on, että vääntö olisi ohi kertapyyhkäisyllä. Refleksien on oltava kunnossa ja räväkällä lähdöllä pystyy viemään vahvempaakin kaveria.

Nyt hän harjoittelee kuudesti viikossa ja kotona on kokonainen huone omistettu kädenväännölle. Poikakin on innostunut lajista.

J-P-Unkari-MM-2017

Alkukesästä 2018 Jukka-Pekka Lukkarila väänsi tosissaan maajoukkueen mukana Bulgariassa.

Mitalit-EM-2018

-Bulgarian kisoista tuli tuliaisina oikealla kädellä hopeaa ja vasemmalla pronssia.

Monipuolista hommaa

Jukka-Pekka Lukkarila on myynyt SOLin henkilöstöpalveluja yli neljä vuotta Oulun seudulla.

Lukkarilalla on taustallaan elektroniikka-alan tutkinto ja yli 20 vuoden kokemus kansainvälisen yrityksen tuotantopuolelta.

– Eikä meidän työmme suinkaan ole pelkästään työntekijöiden välittämistä vaan asiakkaan ongelmien ratkaisemista. Osallistumme myös tuotantosuunnitteluun ja budjetointiin.

SOL Työhyvinvointi

SOL SPONSSI

SOL SPONSSILLA tuetaan urheilun tai taiteen saralla menestyneitä SOLilaisia. Raati myöntää vuosittain 2 000-5 000 euron stipendin hakemuksien perusteella. 

– SOL Sponssilla halutaan tukea SOLilaisten menestystä jatkossakin, viestintäpäällikkö Taija Paavola sanoo.

Teksti: Vaula Aunola // Kuvat: Vesa Ranta ja Jukka-pekka Lukkarila

LUE LISÄÄ AIHEESTA

1 2 3 4 5

half-moon
Mitä hyvää sinulle kuuluu?

Mitä hyvää sinulle kuuluu?

– Jokaisella on oikeus turvallisiin työolosuhteisiin ja iloiseen työilmapiiriin. Kaikki toimintamme perustuu ihmiseltä ihmiselle -ajatteluun, kuvaa henkilö- ja lakiasiainjohtaja Timo Sairanen

half-moon
Onnea voittajille!

Onnea voittajille!

Vuosittaisesta SOLin laatupalkinnosta kisattaessa keskeisimmät kriteerit ovat asiakassuuntautuneisuus, henkilöstön hyvinvointi ja taloudelliset tulokset. Myös loistava kehitys voi tuoda palkinnon.

half-moon
Pienet teot tuovat iloa työpäiviin

Pienet teot tuovat iloa työpäiviin

Työhyvinvointiin voi jokainen vaikuttaa. Kannustaminen, kiittäminen ja välittäminen tepsivät. SOL Yrityspesulan nuori palvelumyyjä Toomas Sjöman veti työpaikallaan arjen työhyvinvoinnin teemaviikot, jolla saatiin uutta kipinää yhteisiin työpäiviin.

half-moon
Reilun pelin säännöillä

Reilun pelin säännöillä

Luottamusmies Janne Forsman toimii SOLin työntekijöiden päätoimisena edustajana ja neuvottelee työnantajan kanssa monenlaisista asioista. - On itsestään selvää, että kaikkia sopimuksia pyritään noudattamaan.

half-moon
SOL sai työhyvinvointipalkinnon

SOL sai työhyvinvointipalkinnon

SOL sai Terveellinen työ – palkinnon ansioistaan toukokuussa 2017.